Skip to main content

Welkom bij Amsterdam Yacht Consultancy van Joost Kempers.
Vaar op meer dan 30 jaar kennis ervaring aan boord!

Professionele & persoonlijke begeleiding
Als jongetje zat ik al op het water, op school tekende ik alleen maar bootjes. Die liefde heeft zich inmiddels vertaald in meer dan 30 jaar aan professionele activiteiten in de watersport.

Recent heb ik besloten het over een andere boeg te gooien en startte ik mijn eigen bedrijf: Amsterdam Yacht Consultancy, waar een persoonlijke aanpak, top service en gedegen kennis voorop staan.

Daarnaast wil ik mijn ervaring gaan gebruiken voor cliƫnten die begeleidt willen worden of advies nodig hebben bij een renovatie van hun schip, een ligplaats zoeken of ergens een schip willen huren. Kortom ik wil mijn veelzijdigheid gaan inzetten om U te ontzorgen.

Daarnaast heb ik mij begin dit jaar aangesloten bij het internationale netwerk van Jachtmakelaars genaamd Sea Independent dat onder leiding staat van Marcel Borgmann en zal ik mij met Sea Independent Nederland gaan bezighouden. Bij Sea Independent hebben we uitsluitend 1eklas werfschepen boven de 15 meter die internationaal aangeboden worden. Naast de begeleiding bij de aan- of verkoop van uw schip helpen wij ook met het zoeken van een ligplaats, transport, personeel etc.

Mocht u meer willen weten of eens van gedachten willen wisselen, neem gerust vrijblijvend contact op.

Mijn contactgegevens zijn;

Amsterdam Yacht Consultancy BV
Kudelstaartseweg 228A
1433 GR Kudelstaart
+31 20-3032160

info@amsterdamyachtconsultancy.nl en joost@seaindependent.nl