Onze expertise

Wij begeleiden u graag

Of het nu gaat om verkoopbemiddeling, begeleiding van een refit van uw kostbare bezit, transport van uw jacht, bemiddeling bij uw verzekering, taxaties of andere zaken. Amsterdam Yacht Consultancy adviseert en begeleidt u graag.

Bemiddeling bij aan- en verkoop van uw schip

Op zoek naar het schip van uw dromen? AYC begeleidt u van het allereerste begin tot en met de levering op uw ligplaats. We hebben een uitgebreid bestand met het meest courante aanbod. Hebben wij uw droomschip niet in ons bestand, dan gaan wij middels ons netwerk graag voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en samenwerking met vele werven en importeurs weten wij de weg en kunnen u begeleiden bij het zoeken en vinden van uw droomschip.

Taxaties en advies bij verzekeringen en scheepsregistraties

Heeft u behoefte aan een gedegen taxatierapport of waardebepaling van uw schip, als EMCI gecertificeerd jachtmakelaar en taxateur met vele jaren ervaring in het maken van dergelijke rapporten help ik u graag.

Is uw verzekering nog up to date en kloppen de waarde, het vaargebied en andere zaken nog? Ik kijk er graag eens naar en kan u samen met de aangewezen experts van een gedegen advies voorzien.

In- en export van schepen, nieuw en gebruikt

Op een specifieke locatie varen, maar ligt uw schip daar niet? Wij hebben de juiste schipper of transporteur om uw schip naar de gewenste locatie te brengen. Ook voor alle papierwerk voor de in- of uitvoer van uw schip kunt u bij mij terecht.

Refit van motoryachten en tenders

Overweegt u om uw kostbare schip te gaan verbouwen of opknappen maar weet u niet hoe te beginnen en wie welk specialisme in huis heeft. Vindt u het prettig om in dit proces begeleid te worden door iemand die jarenlang ervaring heeft bij refit klussen, dan vertel ik wat u van mij zou kunnen verwachten.

'Wij zijn uw aanspreekpunt wanneer u een mooi schip zoekt, wilt verkopen of bijvoorbeeld een adres zoekt voor een refit'

Neem gerust vrijblijvend contact op met Joost van Amsterdam Yacht Consultancy

Scroll naar boven