Nieuwsbrief mei

AYC - Aanbod - Artikel Motorboot - Vernieuwde website

Amsterdam Yacht Consultancy heeft meer dan 35 jaar watersport ervaring en nog iedere dag ga ik met plezier naar kantoor om al uw vragen te beantwoorden, om uw droomschip te vinden en indien gewenst ook nog de nodige upgrade te verzorgen.

Nu het voorjaar weer is aangebroken krijgt iedereen weer zin in het vaarseizoen en hoor ik de meest uitdagende vragen, zoals ‘kent u nog een zeilmaker die tijd heeft of heeft u een monteur die nog wat werk kan doen aan mijn schip?’. Dit is in deze tijd altijd een uitdaging maar mede door mijn jarenlange ervaring en internationale netwerk kan ik vaak nog iets voor u regelen.

Dus heeft u een vraag? Bel of mail en ik ga mijn best doen.

Met vriendelijke groet,

Nieuw aanbod

Recent zijn er weer een aantal mooie schepen in de verkoop gekomen voor ieder vaargebied. Mocht uw schip er niet tussen zitten, laat het ons dat weten en wij gaan zoeken voor u.

Ned Craft Runabout

Bijzondere in aluminium gebouwde boot met elektrische aandrijving die hoge snelheden behaalt.

Conquistador 900

Mooie ruime sloep met zelflozende kuip en afsluitbaar vooronder met toilet.

Grand Banks 46

Dit schip is zeer ruim en door het verhoogde achterdek is er aan de achterzijde een ruime achterkajuit.

Smelne 50 Slingshot

“Mirage” is uitgerust met 2 x 440 yanmars met slip versnellingen. Het schip heeft 2 hydraulische stuwraketten en joystickbediening.

Artikel Motorboot

In de laatste uitgave van het maandblad Motorboot staat een leuk artikel van het schip Scharhorn dat wij in de verkoop hebben. Heeft u het blad niet in huis dan bent u meer dan welkom op kantoor voor een exemplaar, of nog beter neem een abonnement.

Vernieuwde website

Onze website is in een nieuw jasje gestoken. U ziet nu niet alleen meer ons huidige aanbod, maar ook video’s van recente projecten. Daarnaast vindt u er ook onze eerder verstuurde nieuwsbrieven.
Scroll naar boven