Nieuwsbrief najaar 2022

AYC - Aanbod - In de spotlight - Sea Independent

Het seizoen loopt op zijn einde, de dagen worden korter, tijd om te gaan nadenken over het nieuwe vaarseizoen 2023. Blijft u nog met uw huidige schip varen, of gaat u voor een refit of wellicht maakt u een nieuwe stap naar een ander schip. 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de jachtbouw en makelaardij heb ik alle kennis in huis om u hierbij te helpen of te adviseren. Een eerste gesprek is vaak een goede start om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en in welke vorm. 

Het afgelopen jaar heb ik meerdere cliënten geholpen bij de aan- en verkoop van een schip, grote schilderprojecten en technische klussen begeleid en heb ik op verzoek van een buitenlandse klant een schip geheel mogen inrichten.   

Wat u ook besluit om dit najaar doen, ik help u graag verder. 


Met vriendelijke groet,

Nieuw aanbod

Hieronder een kleine selectie uit ons nieuwe aanbod. 

Nordia 35 Van Dam

Prachtig klassiek zeiljacht in originele staat en met liefde onderhouden. Bel nu voor een bezichtiging voordat hij de winterstalling in gaat.

Nordia 35 Van Dam

De 757 St. Tropez verenigt een prachtige elegante lijn, met comfort en zeer overtuigende vaar-prestaties. In prijs verlaagd van €109.500 naar €98.000.

Aanbod in spotlight

T-liner cabrio

De T-liner cabrio kan wel de ultieme weekender genoemd worden. Door de praktische indeling biedt de boot comfort en gebruiksgemak. De aluminium romp en de ronde ramen geven de T-Liner een moderne uitstraling. Het typerende handschrift van Botenservice Tatje is herkenbaar door de teakhouten details.

Deze luxe tender is zojuist in prijs verlaagd van €140.000 excl. BTW naar €125.000 excl. BTW.

Bekijk hier onze website voor meer technische specificaties.

Nordia 56 Long Range

Deze prachtige Nordia 56 Long Range, gebouwd voor de zeer ervaren watersporter, is zojuist in prijs verlaagd van €460.000 naar €390.000.

Bekijk hier onze website voor meer technische specificaties.

Sea Independent

Sea Independent is een jacht- en scheepsmakelaardij die actief is op meer dan 35 locaties wereldwijd, gespecialiseerd in verkoop, bemiddeling en charter van zeiljachten en motorjachten, in de klasse van 14 tot 50 meter, zowel nieuw als gebruikt (pre-owned).

Als partner van Sea Independent maken wij gebruik van dit grote nationaal en internationaal netwerk. Dit zorgt niet alleen voor een groot bereik maar zo kunnen wij u ook van breed aanbod voorzien binnen Europa. Door deze contacten hebben wij lokale aanspreekpunten voor een goede begeleiding.

Of u nu denkt aan het kopen van uw “perfecte” jacht of het verkopen van uw jacht, aarzel niet om contact met mij op te nemen en zal ik u de beste persoonlijke service bieden.

Bekijk hier de website van Sea Independent voor meer informatie.

Scroll naar boven