Nieuwsbrief februari

AYC - Aanbod - boot Düsseldorf - Prestige 60Fly - Q52

De dagen worden weer langer, het voorjaar komt voorzichtig weer in zicht en daarmee staat het watersportseizoen voor de deur. Het jaar 2023 begon goed door drie verkopen. Onze Nordia 56 LR, Linssen Grand Sturdy 500 MK II en Revis 750 hebben ieder een nieuwe eigenaar. Dat beloofd wat voor dit jaar.

Achter de schermen zijn wij ook druk bezig om de schepen van onze klanten weer voor te bereiden voor het seizoen en daarmee lopen er een aantal leuke projecten.

Zo zijn we bij een klant mooie RVS davits aan het monteren met een nieuwe rubberboot. Ook wordt een sloep omgebouwd van een diesel- naar een elektrische 4Kw Waterworld voortstuwing met Lithium accupakket, zodat er de komende jaren zorgeloos door de grachten van Amsterdam kan worden gevaren.

Bij een ander mooi jacht wordt de navigatie apparatuur vervangen voor state of the art apparatuur, zodat deze weer helemaal up-to-date is. Uiteraard houden we ons ook bezig met het nodige lak- en poetswerk aan diverse schepen.

Mocht u zelf wensen of vragen hebben, neem gerust contact op en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen, zodat uw schip klaar is voor komend vaarseizoen.

Met vriendelijke groet,

Nieuw aanbod

Hieronder een kleine selectie uit ons nieuwe aanbod. Op onze website vindt u het complete aanbod.

ComitéVenezia 31 Limousine

Prachtig Italiaans design en kwaliteit in ‘nieuwstaat’.

Bavaria E40

Zeer ruim familieschip met drie slaaphutten en alle comfort voor een vakantie met het hele gezin.

Van VossenVlet 800

Keurig onderhouden schip waarmee in alle comfort de Nederlandse binnenwateren bevaren kunnen worden.

Puffin 42

Prachtig gebouwd jacht voor de vertrekkers die graag op ontdekking gaan.

boot Düsseldorf

Na drie jaar werd afgelopen januari boot Düsseldorf weer georganiseerd, waar wij uiteraard bij waren. Het was een verademing om iedereen weer te ontmoeten, om over boten te kunnen praten en om alle nieuwe ontwerpen en ontwikkelingen te bekijken. Wat duidelijk werd is dat iedereen er weer zin in heeft om eropuit te trekken en dit is te merken aan de interesse in nieuwe en gebruikte jachten

Prestige 60Fly nu in prijs verlaagd

Een prachtig jacht waar technologie, comfort en luxe bij elkaar komen. Nu in prijs verlaagd voor €685.000,-

Ontdek de kracht, stijl en luxe van onze Q52

De Nederlandse ontwerpstudio Vripack heeft zijn creatieve ontwerp naar de oevers van de tenderproductie gebracht en de Q52 geïntroduceerd – onze eerste 16,10 m krachtige dagboot van Qnautic.

Dare to be different!

Scroll to Top