Nieuwsbrief December

AYC - Aanbod - Nieuw binnengevaren - Qnautic - Kerstgroet

De feestdagen zijn in aantocht. Een heerlijke periode waarin u uw wensen voor het nieuwe vaarseizoen met de familie kunt overwegen. Blijft u nog met uw huidige schip varen, of gaat u voor een refit of wellicht maakt u een nieuwe stap naar een ander schip. Wie weet kan ik u inspireren met het prachtige aanbod in deze nieuwsbrief.

Maar wat u ook besluit om volgend jaar te doen, ik help u graag verder.

Tot slot wil ik een ieder hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig 2023 met veel vaarplezier. Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,

Nieuw aanbod

Hieronder een kleine selectie uit ons nieuwe aanbod. Op onze website vindt u het complete aanbod.

Prestige 60 FL

Deze Prestige 60 FLY is een mooi voorbeeld van luxe, comfort en techniek.

Apreamare Maestro 82

De luxueuze Maestro 82 is het vlaggenschip van de werf ten tijde van haar tewaterlating. Zeer complete jacht in superconditie.

Ferretti 670

Met voortreffelijke materialen van goede kwaliteit, een solide romp en doordacht ontwerp, de grootste motorinstallatie en een uitgebreide uitrustingslijst is dit een zeer aantrekkelijke jacht met geweldige toepassingsmogelijkheden.

Conquistador 900

Schitterende sloep met heel veel ruimte en comfort. De gehele boot is in uitmuntende staat, mede door haar refit in 2018.

Nieuw binnengevaren

Scharhorn

Prachtig klassieke Spitsgatterkotter uit 1939.

Once in a lifetime…één van de mooiste motorjachten van Nederland is nu bij ons in de aanbieding!

Dit klassieke jacht is zeewaardig en heeft buitengewoon goede vaareigenschappen. De Scharhorn heeft afgelopen winter een grote refit gehad waarbij ze geheel geschilderd is, nieuwe navigatie en vele vernieuwingen heeft ondergaan.

De vraagprijs bedraagt €245.000 (BTW Betaald) Bekijk hier onze website voor meer technische specificaties.

Qnautic

Qnautic heeft een nieuwe website gelanceerd, op deze website vindt u alles wat u moet weten over onze modellen, de Q39 en de Q52, de historie achter het bedrijf en de mogelijkheden van uitvoering.

Qnautic.com

Mocht u na het bekijken van de website interesse hebben en eens iets meer willen weten of een bezoek aan ons brengen, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Scroll to Top