Q39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb RibQ39 Superb Rib

Q39 Superb Rib

Prijs op aanvraag

De Q39 Superb Rib is een indrukwekkende Rib in zijn klasse op de huidige markt en heeft uitzonderlijke eigenschappen op het gebied van snelheid, veiligheid, met oog voor details, kwaliteit en luxe. De Q39 vaart niet op zijn tubes, maar is echt een schip. De krachtige romp garandeert veilige zeewaardigheid. Het ----vrijboord --- aan de binnenzijde van de Q39 is zo uniek, dat op geen enkele andere RIB voorkomt, het minimaliseert de kans dat passagiers overboord vallen in ruwe zee of bij het nemen van bochten met hoge snelheid. Bovendien houden de veiligheidsgordels en schokabsorberende stoelen iedereen op zijn plaats, zelfs in de ruigste zeeën. De CE-A Ocean classificatie van de boot is uniek voor een RIB. 

De Q39 Superb Rib is uitgerust met 3 x 400 pk Mercury Racing Verado-motoren*, welke ervoor zorgen dat de Rib, maar liefst een topsnelheid van zo'n 55 tot 60 knopen haalt. Ze beschikt over de nieuwste apparatuur, Carbon sleeppaal achter, carbon bolder, Custom-made T top, exclusieve schokabsoberende stuurstoelen, hoogwaardige kwaliteit afwerking in het moderne interieur, Mercury Joystick Pilot systeem. Kruissnelheid ca. 40 knopen.

De offshore deep-V-romp, met de tubes op een hogere positie gemonteerd dan elders in de scheepsbouwindustrie, stelt de Q39 in staat om beter te presteren dan elke andere RIB op het gebied van bediening, vaarcomfort en zeegaande capaciteiten.

Vaarimpressie: https://youtu.be/Vcl7jI6KSyc

*In overleg kan de Q39 ook worden nieuw gebouwd met 2 x Diesel inboard motoren.

Vragen? Neem contact op

Ref.nr:

Afmetingen:

11,90 m x 3,45 m x 1,30 m

Categorie:

RIB en opblaasboot

Bouwjaar:

2020

Waterverplaatsing:

6 ton

Motor:

3x Mercury Verado racing 400pk

Materiaal romp:

Polyester

Werf:

Qnautic - yachts and Tenders

Designer:

Vripack Naval Architects - Sneek

Locatie:

op verkoopterrein

Btw status:

Exclusief BTW

Prijs:

€ 495.000

Vraag meer informatie over de Q39 Superb Rib

Subject:
* verplicht veld
Neem contact op voor gedetailleerde specificaties en / of kijkafspraak. Bel ons op: +31 20-3032160
Scroll naar boven